Nikola Vilic / CROPIX
UVRIJEDIO KLUB

Osijek suspendirao svog kadeta jer je na Facebooku veličao Torcidu

Piše: ArhivaObjavljeno: 03. rujan 2014. 19:35

Talentirani kadet Osijeka Luka Marin (16) suspendiran je na mjesec dana i potom poslan u Osijekovu filijalu Metalac nakon što je 24. srpnja na svom Facebook profilu, na dan kada je Hajduk u uzvratnom susretu drugog pretkola Europske lige ugostio irski Dundalk, objavio veliku fotografiju Torcide s poljudskog stadiona uz potpis 'Ja sam dite s mora, moja mati je Dalmacija'.

Izazvalo je to, naravno, brojne reakcije i komentare navijača Osijeka, kojima je Marin poručio kako bi bilo bolje da se više brinu o tome da Osječani ne ispadnu u drugu ligu, a manje o Hajduku te kako bi Kohorti (navijačkoj skupini Osijeka) bilo dobro da se ugleda na Torcidu. Bilo je to kap koja je prelila čašu strpljenja Osijekovih čelnika, koji su se nakon brojnih zahtjeva Osijekovih navijača odlučili na, kako tvrde, 'preodgojnu mjeru za Marina, a ne kaznu'.

Luka Marin na krau se cijele balade ispričao svim navijačima i dužnosnicima Osijeka 'zbog neprimjerenih slika i izjava na mom Facebooku. Jako mi je žao, shvaćam da sam pogriješio i sada snosim posljedice zbog toga, nadam se da sam ja zadnji koji je to napravio i da ce mladi učiti iz mog primjera i da neće raditi takve gluposti, jer se mora poštovati grad u kojem živiš i klub za koji igraš. NAŠ GRAD, NAŠ KLUB!', napisao je Marin...

Related content

Sporni status Luke Marina, Screenshot: Facebook

Linker
22. rujan 2024 05:30