Arđan Vrančić/CROPIX
UPOZORENJE IGRAČIMA

Čačić: Strašno me živcira nedisciplina igrača, ubuduće ću kažnjavati glupe kartone

Alispahić je neki dan dobio žuti zbog prigovora, Vida zbog guranja lopte poslije prekida. Shvaćam i da su igrači malo umorni, da koncentracija pada, zato ću im sad oprostiti
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. veljača 2012. 19:18

Ante Čačić ne krije zadovoljstvo količinom energije koju igrači ulažu u treninge i utakmice. Nabraja treninge i dolazi do zaključka da nije bilo previše slobodnog hoda, da je bilo naporno i da je to jedno od opravdanja zašto Dinamo nije pobijedio Midtjylland.

- Da je bilo više svježine, čak bismo i s igračem manje došli do pobjede, zabili bismo još neki pogodak. Da ne govorim kako bi bilo s jednakim brojem igrača. Dobro smo ušli u utakmicu, šteta zbog tog isključenja Leke, bez obzira što smo dobili priliku uvježbavati igru s igračem manje. Morao sam mijenjati neke zamisli, ideje, jer na kraju je ipak bilo važno ući u finale - kaže Dinamov trener, koji je izdvojio nekoliko stvari na kojima još mora raditi, koje bi želio promijeniti u nastavku priprema. Ne samo u Portugalu, već čitavo proljeće, jer s drugom polusezonom počinju i pripreme za Europu.

- Pod broj jedan ljute me malo ti kartoni. Ne toliko ono Lekino isključenje, iako je i on ušao prekomotno, trebao bi na iskustvo to malo drugačije rješavati. Ali dobro, to se još može opravdati, jer ipak je u funkciji igre. Međutim, Alispahić je neki dan dobio žuti zbog prigovora, Vida zbog guranja lopte poslije prekida. Shvaćam i da su igrači malo umorni, da koncentracija pada, zato ću im sad oprostiti. Ipak, sigurno ću ih na to upozoriti, a kad krenu prave utakmice počet ću ih i kažnjavati za takve kartone. Jer, sad osim Leke u finalu ne može igrati niti Vida, Alispahić je propustio prošlu utakmicu, to svakako nije dobro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 03:25