Drago Sopta / CROPIX
NE IGRA KAO PRIJE

Tonel: Nije problem u formi. Došao je novi trener, a i sa Vidom još nisam uigran

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. kolovoz 2011. 13:00

Mnogi mu tepaju da je najbolje Dinamovo inozemno pojačanje u zadnjem desetljeću. A u prošloj je sezoni Portugalac Tonel sigurno bio jedan od stupova Dinamove momčadi. Nakon prvih utakmica ove sezone počele su sumnje. Nekoliko loših reakcija, loših procjena, zabrinulo je ljude, sad više nije nemoguće niti da Tonel, kad se Cufre potpuno vrati, završi na klupi. On sam nije toliko zabrinut, iako će priznati:

- Bilo je bolje lani, ali to je normalno. Došao je novi trener, s njim i nove ideje, novi način igre. Novi mi je i partner u obrani, Vida, još traje vrijeme prilagodbe. Mislim da će sve biti u redu, ne treba se nitko brinuti oko toga, vremenom ćemo se uigrati. I on je još mlad, tek je na početku karijere, prave su utakmice pred njim, sve je normalno i očekivano - govori Tonel, kojega je zateklo pitanje o mogućnosti da završi na klupi. Računica je jasna, on, Vida i Cufre za dva mjesta, tek u posebnim susretima igrat će sva trojica. Vratit će se vjerojatno i Bišćan.

- Uf... Klupa? Pa, nisam o tome razmišljao, ali činjenica jest da smo sad tu Vida, Cufre i ja, da će biti i Igor, ne mogu svi igrati. Gledajte, ja sam profesionalac, zanima me samo uspjeh momčadi, uopće ne gledam sebe. Sve što je u interesu momčadi, ako to znači sjediti na klupi, nema problema. Konačni je cilj Liga prvaka, što god trener odluči, meni je zapovijed - priča Portugalac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 23:24