OKRŠAJ S BIVŠIMA

Tercet hajdukovaca u Rijeci: Radošević, Bradarić i Tomasov ići će maksimalno

Natjecateljski motiv dokazivanja u novoj sredini imat će sva trojica. Bez obzira tko im je protivnik...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. veljača 2015. 12:40

Marin Tomasov, Filip Bradarić i Josip Radošević, tri Dalmatinca, bivša igrača Hajduka danas nose riječki dres. Svaki ima svoju priču u dolasku na Kantridu. Radošević je u ovom zimskom prijelaznom roku prešao iz Napolija na posudbu, Bradarić je direktno iz Hajduka stigao na Kvarner donijevši splitskom klubu prijeko potrebna sredstva za egzistenciju, dok se Tomasov preko njemačkog bundesligaša Münchena 1860 vratio u hrvatski nogomet izabravši Kantridu kao sljedeću postaju karijere.

Ima li netko od terceta hajdukovaca posebni motiv za današnju utakmicu? Ima li netko razloge za revanš bivšem klubu?

Radošević i Bradarić definitivno nemaju, jer njihovi dolasci na Kantridu nisu bili ničim opterećeni u odnosu s Hajdukom. Tomasov se s Hajdukom oprostio na neugodan način, ali nakon gotovo tri godine govoriti o nekom revoltu igrača prema bivšem klubu sigurno nije priča s realnim temeljima. Jer, bez obzira što je kod Tomasova sigurno ostao gorak okus zbog načina na koji je otišao iz Hajduka, u tri godine blijede ružne uspomene i ostaju samo one pozitivne.

Natjecateljski motiv dokazivanja u novoj sredini imat će sva trojica. Bez obzira tko im je protivnik, Radošević, Bradarić i Tomasov moraju se dokazivati i potvrđivati u Rijeci. Protiv Hajduka će biti na velikom testu i premda za njih utakmica s bivšim klubom nije ista kao sve ostale, jasno je da će pružiti maksimum mogućnosti.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 16:55