Jakov Prkić/CROPIX
SUSPENZIJE I TUŽBE

Svijet dizača utega prijeti Čačiću tužbom, Čičak bi suspendirao Jovanovića!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. travanj 2012. 18:52

Predsjednik HHO-a Zvonimir Čičak u srijedu je posjetio Dinamo te pružio podršku svim zaposlenicima. Kako prenosi Dinamova službena stranica, njegov je posjet potaknut nedavno napisanim degutantnim grafitom o djelatnici kluba Sandi Mamić u neposrednoj blizini maksimirskog stadiona . Čičak je u Maksimiru kazao kako treba suspendirati Ministarstvo sporta i ministra Jovanovića, jer inače neće biti reda u sportu.

- Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministarstvo sporta treba biti suspendirano. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu - istaknuo je Čičak, a prenosi www.gnkdinamo.hr.

Svijet dizača utega u Hrvatskoj ozbiljno se naljutio nakon što je trener Dinama Ante Čačić posprdno prozvao ministra Željka Jovanovića i njihov sport koji je Hrvatskoj donio i zlatnu olimpijsku medalju. Izbornik reprezentacije Boško Čavka najavljuje tužbu u ime Saveza.

- Ukoliko se gospodin Čačić ne ispriča zbog toga što bez ikakvih argumenata blati vrhunski sport kao što je dizanje utega, uslijedit će tužba - rekao je ljutiti Čavka. - Nemojte me tjerati da zbrajam i uspoređujem intelektualce u našem sportu i nogometu, jer se to nogometašima neće svidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 02:26