Drago Sopta / CROPIX
INCIDENT U MAKSIMIRU

Ibanez i Pokrivač napadnuti na semaforu: 'Lučo je otvorio prozor, a huligan ga je udario!'

Srećom, upalilo se zeleno svjetlo, pa smo uspjeli pobjeći. U svakom slučaju nije bilo nimalo ugodno, doživljaj koji traumatizira - završio je Pokrivač
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. travanj 2012. 23:11

U srijedu navečer, nakon utakmice Dinama i Zagreba, napadnuta su dvojica igrača Modrih, Luis Ibanez i Nikola Pokrivač. Napad se dogodio na Sveticama, blizu izlaska s maksimirskog stadiona. Evo što nam je o napadu kazao Nikola Pokrivač.

- Lučo je vozio, stali smo na semaforu jer je bilo upaljeno crveno svjetlo. Na tramvajskoj stanici bila je skupina od 50 ljudi. Počeli su nam nešto dovikivati. Lučo je spustio prozor kako bismo čuli što žele. Jedan iz skupine nam je prišao i počeo nas brutalno vrijeđati. Tada se netko iz društva zaletio i udario Ibaneza kroz otvoreni prozor. Usput je nogom lupio po automobilu te oštetio retrovizor.

Nije tu bio kraj horora...

- Onda su se još dvojica zaletjela prema nama i počela nogama lupati po automobilu. Srećom, upalilo se zeleno svjetlo, pa smo uspjeli pobjeći. U svakom slučaju nije bilo nimalo ugodno, doživljaj koji traumatizira - završio je Pokrivač.

Srećom, udarac koji je dobio Ibanez nije ga teže ozlijedio, ali je Argentinac ostao šokiran događajem, isto kao i Pokrivač. Napadi na igrače Dinama događali su se i prijašnjih godina, neugodna iskustva imalo je Dario Zahora... Počinitelji su nepoznati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. rujan 2024 08:53