Zagreb, 180708.Crkva Sv. Ivana, Nova Ves.Vjencanje nogometasa Nike Kranjcara i Simone Fistric. Na slici Zlatko Kranjcar.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matic / CROPIX
CICO KRANJČAR U IRANU

'Sve je gotovo, dogovorili smo detalje i vraćam se u Isfahan! Zadovoljan sam uvjetima'

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 30. listopad 2011. 00:04

I to ti je sudbina - Zlatko Kranjčar je posljednji posao prije preuzimanja reprezentacije Crne Gore imao u Iranu, u klubu Persepolis, a prva destinacija nakon razlaza s 'Hrabrim sokolovima’ također je Iran, s tim da ovaj put nastavlja u podjednako uspješnom, slavnom i bogatom Sepahanu.

- Sve je gotovo, dogovorili smo i detalje, uskoro se vraćam u Isfahan - javio je Cico vrlo kratko jučer iz Londona nastavljajući:

- Prezadovoljan sam uvjetima, usuglasili smo se na rok do svršetka ovog prvenstva. A ostalo je nešto više od pola, jer odigrano je 11 kola, liga broji 16 klubova. Na ljeto ćemo vidjeti što dalje, nastaviti zajedno ili se rastati.

Kranjčar, dakako, ne želi pričati o financijskoj strani ugovora, no, nju je ionako još u petak obznanio Miroslav Blažević, trener također tamošnjeg Mes Kermana. Radi se o 400 tisuća dolara do ljeta 2012. Nije suvišno spomenuti da se priča kako će Ćiro, uspije li sa svojom momčadi osigurati ostanak, inkasirati tek nešto više od 500 tisuća dolara, ali je i došao 6 kola prije nego Kranjčar.

- Ja sam u Londonu, s Nikom i njegovom obitelji, u Iran krećem sredinom drugog tjedna - zaključio je Zlatko kratki raport novinarima koji su ga uspjeli dobiti, a svima poručuje da će na dužem raspolaganju biti u ponedjeljak predvečer kad sleti u Zagreb.

Koga će povesti na novu adresu, je li u prvom planu opet njegov stari suradnik Tomislav Ivković?

- Sumnjam, premda sam cijelo vrijeme znao gdje Cico boravi, naime, to da je odletio za Emirate, pa za Iran, pa za Englesku. Još se nismo čuli, tako da mi nisu poznati konkretni planovi. Međutim, pretpostavljam da će mu desna ruka stvarno biti Ali Reza Marzban, Iranac kojemu je bio sekundant u Podgorici. To je u redu, ja ionako nisam siguran da bih prihvatio zbog obiteljskih obveza - rekao nam je Ivković

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 16:28