Drago Sopta/CROPIX
ŠIMUNIĆ EKSKLUZIVNO

'Svašta se govori, svi sve znaju, ali istina je jedna - Hoffenheim me ne pušta!'

Može se nakon svega dogoditi i da ostanem u aktualnom klubu. Mene nitko ne tjera odavde, imam ugovor, dakle mogu trenirati i čekati eventualnu priliku - kaže Joe
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 26. kolovoz 2011. 00:42

Kao što je uvijek činio, tako je i ovaj put Joe Šimunić bio dosljedan dogovoru. Javio se na poziv u danu koji nam je prošlog tjedna označio kao dan moguć za konkretizaciju transfera odnosno razrješenja nastavka njegove karijere.

- Moja je situacija, nažalost, još ista kao i prije. Dakle, igrač sam Hoffenheima s kojim mi ugovor vrijedi do lipnja 2012. godine. To je činjenica i dok se to ne promijeni sve što kažem bilo bi bez veze i bez osnova - pomalo će razočaranog glasa reprezentativni stoper.

Što se događa, je li Hoffenheim promijenio stav, je li se obećao Hajduku, kako kaže predsjednik Hrvoje Maleš, ili je nadomak Maksimiru, kako tvrdi Zdravko Mamić, brojna su pitanja za koju nogometna javnost očekuje čim prije jasne odgovore...

- Razumijem zanimanje javnosti, ali molim da se shvati i moja pozicija. Vidim da se svašta govori i piše, ali istinu ću javnosti kazati čim se definira moj status. Zasad se nije promijenio u odnosu na naš posljednji razgovor. Dok ne razriješim situaciju s Hoffenheimom ne mogu govoriti o budućem klubu. Zapravo, može se nakon svega dogoditi i da ostanem u aktualnom klubu. Mene nitko ne tjera odavde, imam ugovor, dakle mogu trenirati i čekati eventualnu priliku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:27