Vladimir Dugandzic / CROPIX
ISPRED SVLAČIONICE

SUŠIĆ: 'Ovo nije moj oproštaj od Hajduka'; BRBIĆ: 'Nadam se da je Davor Šuker uživao'

Ždrijeb? Volio bih nekog da prođemo, da uđemo u skupinu Europske lige - kaže Brbić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. kolovoz 2014. 09:22

Tino Sven Sušić svojim prvi (prekrasnim) pogotkom pokazao je put Hajduku prema 4. pretkolu . Nakon utakmice je rekao:

- Presretan sam jer sam se vratio nakon dugo vremena. Prekrasna utakmica, predivan ambijent. Na kraju smo imali i malo sreće, međutim, sreća prati hrabre. Ne, ne mislim da mi je ovo bila oproštajna utakmica za Hajduk.

Goran Milović je briljirao u obrani, sinoć se tek vidjelo koliko je nedostajao Hajduku u prvoj utakmici:

- Znam da su se svi podsmjehivali nakon što smo poslije poraza iz Kazahstana najavljivali sigurnu pobjedu u Splitu, ali utakmica je potvrdila naše riječi i najave. Ispunili smo sve što smo najavili. Volio bih danas u ždrijebu jedan od klubova koji nisu u velikoj formi. Poput Grasshoppera i Celtica.

Nikola Pokrivač mogao je biti heroj gostiju, ali na kraju je stvar spasio Lovre Kalinić sjajnom obranom u završnici utakmice:

- Kao da nismo ozbiljno shvatili Hajduk nakon pobjede 4:2 u prvoj utakmici. Jako smo razočarani, jer mislili samo da ćemo sigurno proći, međutim, dogodilo se suprotno. Primili smo glupi gol na početku utakmice, nismo izdržali ni 15 minuta pritiska Hajduka. To je bio prijelomni trenutak utakmice.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić je rekao:

- Bili smo napeti cijeli dan, ali vjerovali smo u uspjeh. Svi do jednoga u klubu. Silno sam uzbuđen, jer ovo je velika pobjeda Hajduka. Pojačanja? Dalje pitanja, neću o tome. Ždrijeb? Volio bih nekog da prođemo, da uđemo u skupinu Europske lige. Dolazak Šukera nije bio dogovoren, ali on je predsjednik HNS-a i ima pravo doći na utakmicu. Nadam se da mu se svidjela atmosfera. Nogomet se ne može igrati bez gledatelja, ovo je prekrasno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:34