CROPIX
VJERUJE U VATRENE

SUŠIĆ BEZ DVOJBI 'Bila bi senzacija da se Hrvatska ne plasira u Brazil!'

Piše: HinaObjavljeno: 23. listopad 2013. 19:20

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić uvjeren je kako će se Hrvatska zajedno s BiH plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu izjavivši kako su 'vatreni' puno bolja i iskusnija ekipa od Islanda.

- Hrvatska je iskusna ekipa i sigurno neće dozvoliti da ispadne od Islanda. Jednostavno, nema šanse da netko nekoga podcijeni kad je baraž u pitanju - rekao je Sušić u intervju za Radio dobre vibracije iz Mostara.

Dodao je da bi novi izbornik Niko Kovač mogao biti na klupi jednako čvrst i pouzdan kao kad je bio igrač. Legendardi "Pape" smatra kako bi bila senzacija da Hrvatska ne ode u Brazi.

- Ja sam uvjeren da će Hrvatska proći zbog kvalitete, ali i iskustva. Bila bi senzacija da se Hrvatska ne plasira na Svjetsko prvenstvo - dodao je.

Po njegovim riječima favoriti za odlazak u Brazil su i momčadi Francuske, Portugala i Grčke.

Ne skrivajući kako će navijati za Francusku, zbog dugogodišnjeg staža i adrese stanovanja u Parizu, Safet Sušić napominje kako su Francuzi izraziti favoriti u okršaju s Ukrajinom, jer imaju odlične igrače, što ne može poništiti ni ustaljeno loša atmosfera u svlačionici 'trikolora'. Zanimljivo da je kao blagog favorita u derbiju baraža, utakmici između Portugala i Švedske, Sušić odabrao - Portugal, koji je u dva navrata bio "krvnik" Bosne i Hercegovine, jednako kao i momčad Grčke u susretu s Rumunjima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 18:40