Ronald Gorsic / CROPIX
ZAVRŠNA ETAPA

STIŽU ŠTIMČEVI IZABRANICi Počelo okupljanje Vatrenih uoči utakmice protiv Belgije

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. listopad 2013. 23:26

Danas počinje akcija “Belgija/Škotska”, završna etapa natjecanja po skupinama, ostat će samo doigravanje za plasman na SP. Dio Vatrenih, igrači koji su igrali u subotu, okupio se tijekom kasnog poslijepodneva i večeri u hotelu As, njih tek otprilike trećina s liste od 25 imena.

Praćeni kišom stizali su Kranjčar, Mandžukić, Jelavić, Kovačić, Ćorluka, Eduardo... Tek oko 21 sat došli su izbornik Štimac i Luka Modrić. Ostatak ekipe priključit će se u ponedjeljak kada je zakazan i trening u 18 sati u Maksimiru, ostalo je otvoreno hoće li se održati na glavnom terenu ili Hitrec Kacijanu. U utorak će Vatreni vježbati od 10.30 također u Maksimiru.

S druge strane Marc Wilmots, prema popisu, dovodi sve zvijezde, među igračima na koje računa je i Benteke iz Aston Villea za vidjeti je koliko je teška ozljeda koju je jučer zaradio kapetan Man. Cityja Vincent Kompany. Međutim, uvjereni smo da ih Hrvatska može pobijediti ili barem ne izgubiti. Iako bi remi za Crvene vragove značio potvrdu prvog mjesta i SP-a, niti za nas ne bi bio katastrofa. No, kad je itko postao šampion ako nije razmišljao o pobjedi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 18:36