Drago Sopta / CROPIX
SLETIO OKO PODNEVA

Stigao je Special One: 'Modrić je igrač koji ima čaroliju u igri, u Madridu će ga obožavati!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. rujan 2012. 15:10

Jose Mourinho stigao je u Zagreb. Najkarizmatičniji trener svijeta i šef stručnog stožera Real Madrida tako se odazvao pozivu HNS-a koji ga je želio ugostiti na večerašnjoj kvalifikacijskoj utakmici Hrvatske i Makedonije.

Novi trener Luke Modrića nešto iza podneva je sletio na Pleso privatnim zrakoplovom, a potom se zaputio prema gradu. Prije nekoliko dana Mourinho je poručio Štimca da bi ga veselilo da Luka odigra oba dvije kvalifikacijske utakmice kako bi što prije ušao u formu. Štimac je sugestiju prihvatio, a Special One je očito odlučio osobno pogledati svoju novu akviziciju kako igra u reprezentativnom dresu...

Nakon Plesa, Portugalac je posjetio reprezentativce u njihovoj bazi, hotelu AS u Zagrebu. Tamo se pozdravio s našim nogometašima, ali i kratko porazgovarao s izbornikom Štimcem. Hrvatskoj reprezentaciji poželio je uspjeh u večerašnjoj utakmici s Makedonijom koju će i sam gledati iz svečane lože maksimirskog stadiona.

Prije dolaska u Zagreb 'Special One' je ponovno biram riječima pričao o Luki:

- Luka se na pravi način uklapa u našu momčad i siguran sam da će ga navijači voljeti. On nam može pomoći da osvajamo trofeje i zato smo ga doveli. On je bio naš jedini prijalznom roku. Pravi je momčadski igrač, bez problema razigrava suigrače. Odlično barata s loptom, to je igrač koji ima onu čaroliju u igri koju publika na Bernabeuu voli– rekao je Mourinho za AS.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 05:29