Drago Sopta / Cropix
PRIPREME ZA NORVEŠKU

Srna: Odjednom se više ne sumnja u nas; Bilić: Ne znam što je s Olom, ne javlja mi se

Norvežani su 14 reprezentacija svijeta. U kvalifikacijama imaju sve pobjede, a nedavno su sredili i veliki Portugal. U strašnom su naletu, izvjestio je izbornik
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2010. 17:18

Pred novinare su u ponedjeljak u Čatežu izašli kapetan Darijo Srna i izbornik Slaven Bilić. Vidljivo opuštenija atmosfera vladala je u bazi Vatrenih negoli proteklog tjedna. 'Misija izrael' je uspješno apsolvirana i Bilić boysi se mirno mogu pripremati za sutrašnji prijateljski dvoboj protiv Norveške.

- Norvežani su momčad koja igra industrijski nogomet, ali iz polukontri te mogu izmasakrirat. Moramo se nametnut kroz posjed lopte, ne gubiti lopte, a i kad ih izgubimo, ne razmišljati sekundu i pol zašto smo ju izgubili, iznio je svoje viđenje o Skandinavcima izbornik Hrvatske te posebno napomenuo:

- Radio se o 14 reprezentaciji svijeta. U kvalifikacijama imaju sve pobjede, a nedavno su sredili i veliki Portugal. U strašnom su naletu.

Na molbu da komentira suđenje u Tel Avivu, Bilić je kazao 'kako ne bi danas pričao o tome'. Što se pak tiče ozljede Ivice Olića i sam Bilić je kazao kako ne zna mnogo:

- Zovem ga cijelo jutro, ali mu je mobitel isključen. Prema našim saznanjima nos je slomljen i postoji mogućnost laganog operativnog zahvata.

Uz Bilića se na presici ukazao i kapetan Darijo Srna koji je zbog kartona propustio dvoboj na Ramat Ganu:

- Pobjedom u Izraelu smo kupili vrijeme, ali i mirnoću da ispravimo greške koje smo radili. Hrvatska ima kvalitetu. Odjednom se više ne sumnja u nas i nema više toliko kritika - kazao je Srna i posebno nagalsio:

- Nikad više u životu neću imati kartone. Protiv Izraela sam se živ pojeo jer nisam mogao igrati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 23:57