TUŽNI ZDRAVKO MAMIĆ

'Srce mi je bilo slomljeno kada sam čuo za remi Hajduka protiv Istre!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 21. srpanj 2014. 13:23

Dinamo je u ponedjeljak ujutro otputovao u Vilnius , gdje ga čeka uzvratna utakmica sa Žalgirisom za proboj u 3. pretkolo Lige prvaka.

- To je važna utakmica i nadam se da neće biti iznenađenja. Imamo prave igrače, ali još uvijek nismo momčad - rekao je Zdravko Mamić uoči polaska dodavši da je drugo poluvrijeme protiv Žalgirisa u Maksimiru bilo dobro, kao i protiv Belupa u HNL-u.

- Mislim da ćemo biti sve bolji - naglasio je izvršni predsjednik Dinama koji se osvrnuo na početak HNL-a.

- Teško je igrati prvenstva u kojima je Dinamo prvak već na početku, a ovo je jedno od takvih prvenstava. Volio bih da uz Rijeku, koja je izvanredna u organizacijskom i sportskom smislu, u utrku bude uključen i Hajduk. No, Hajduk pada iz dana u dan i to me rastužuje. Sinoć mi je bilo srce ranjeno kad sam čuo da su remizirali s Istrom na Poljudu - rekao Mamić koji se kao dopredsjednik HNS-a osvrnuo na oproštaje reprezentativaca nakon Brazila.

- Kada se Vukojević oprostio, rekao sam da to nije pravi način. Kada sam rekao za njega, isto vrijedi za Eduarda. Pletikosa se oprostio gospodski i bilo bi u redu da svi koji imaju namjeru otići prvo to kažu Savezu. Kovač? Nije upitan. Ima komfornu situaciju i vrijeme za rad - završio je Mamić.

- Svjesni smo da imamo prednost od dva pogotka, nismo kod kuće primili gol, a i pokazali smo na terenu da smo bolja momčad od Žalgirisa, ali smo maksimalno koncentrirani za uzvrat – rekao je Antolić uoči leta u Litvu dok je Machado dodao: - U petak smo odigrali jako dobru utakmicu i došli do uvjerljive pobjede tako da smo zaista puni samopouzdanja te u Litvu idemo po prolaz.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 21:15