Tom Dubravec / CROPIX
DERBI SVETOG DUJE

SPLIT SE PRIPREMA ZA DERBI Hajduk nakon 100 dana igra pred svojom publikom

Piše: ArhivaObjavljeno: 03. prosinac 2014. 20:53

Poljud, stadion Hajduka, u nedjelju će nakon više od tri mjeseca biti napokon otvoren za gledatelje. Igra se gradski derbi protiv RNK Split, a kako su se Splićani zaželjeli domaćih utakmica, očekuje se da će stadion biti dobro ispunjen.

Ulaznice su jučer puštene u prodaju. Cijena je 40 kuna za sjever i jug, 60 za istok te 80 za zapad, a prodaju se svakog dana od 8.00 do 19.00 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu te u Cro Fan Shopovima u City Centeru One i Marmontovoj ulici.

Poseban motiv

Igrači Hajduka također su se zaželjeli utakmice pred svojim navijačima na domaćem terenu, a žele pobjedom protiv gradskog rivala isprati gorak okus poraza koji im je odlični Zagreb priuštio u prethodnom kolu na praznom Poljudu.

- Utakmica sa Splitom je posebna jer se sve krize zaboravljaju. Naboj je drugačiji iako je riječ o teškoj i neugodnoj utakmici. Cijela momčad imat će poseban motiv jer se naši navijači nakon više od tri mjeseca vraćaju na Poljud. Bit će nam to dodatni motiv - rekao je Goran Milović.

Napadač Hajduka Anton Maglica sigurno se neće oporaviti za utakmicu protiv Splita, ali će vjerojatno biti spreman za posljednju utakmicu polusezone protiv Istre 1961 koja se također igra na Poljudu. Zasad još nije sigurno hoće li trener Igor Tudor moći računati na Artema Milevskog koji se oporavlja od lakše ozljede.

Opasni napad

Za momčad Splita sigurno će zaigrati napadač Mate Bilić koji se oporavio od ozljede pa će ‘crveni’ s njim biti bitno opasniji na Poljudu. Iz Hajduka mole navijače da na vrijeme kupe ulaznice kako se ne bi stvarale gužve na ulazima u stadion.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 06:31