Ante Čizmić/CROPIX
PRAZAN STADION I UVREDE

Split je isti kao i Zagreb: Reprezentacija je nakon 22 godine izgubila domaći teren!

Split i Zagreb su isti, pogotovo Torcida i BBB. Vjerojatno bi bilo bolje u Rijeci (jako dobro iskustvo s Latvijom) ili Puli, možda i Osijeku, tamo dugo nisu bili
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 17. kolovoz 2012. 12:57

Split prati glas sinonima za nogometnu atmosferu i spektakl, jedini je problem što se to događa samo ponekad. I ne baš pretjerano često. Nikša Martinac iz HNS-a govori da je oko 8900 gledatelja ušlo na stadion, mnogi s poklonjenim kartama.

Nismo uživali u poticaju Vatrenima, do ušiju su dopirale uvrede na račun Igora Štimca, Saveza, prozivalo se Mamića, zviždalo Šukeru. No, što nas može očekivati na sljedećoj utakmici u Zagrebu s Makedonijom (7. rujna), kad smo navikli da Maksimirom odjekuju slični, čak i mnogo brutalniji tonovi?

Je li moguće da nakon 22 godine samostalnog igranja Hrvatska sada nema domaći teren? Ne znamo gdje ugostiti Wales ili Škotsku da publika bude 12. igrač, a ne prvi kočničar. Split i Zagreb su isti, pogotovo Torcida i BBB. Vjerojatno su tu Rijeka (jako dobro iskustvo s Latvijom) ili Pula, možda Osijek, tamo dugo nisu bili. Vatreni će igrati i sa Srbijom, u tom dvoboju ne sumnjamo da će imati vjetar u leđa, istina i pritisak s tribina, na kojoj god to se adresi zbivalo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 06:40