KATASTROFA ZA START

Šok na početku priprema: Mladi dinamovac slomio stopalo, 'out' dva mjeseca!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 14. lipanj 2015. 20:25

Dinamo nije uspio izdržati niti tjedan dana priprema za novu sezonu , a da mu se popis igrača ne smanji za barem jedno ime. Žrtva je Domagoj Pavičić koji je na subotnjem treningu u Maksimiru slomio metatarzalnu kost te će u ponedjeljak na operacijski stol po 'šerafe'. Optimistične procjene sugeriraju pauzu od najmanje dva mjeseca a o savjete o rehabilitaciji može potražiti kod Josipa Pivarića koji je zadobio identičnu ozljedu na pripremama u La Mangi.

Ne sumnjamo kako je liječnička dijagnoza teško pala Zoranu Mamiću koji nikada nije skrivao simpatije prema veznjaku koji je na sebe skrenuo pozornost tijekom posudbe u Lokomotivi.

'Ono što je Messi za Barcelonu, to je Pavičić za Lokomotivu' – bio je kompliment Tomislava Ivkovića s kojim je ispratio Pavičića u Maksimir prošle zime kada ga je Mamić povukao s posudbe. Nažalost, Pavičiću ovo nije prva ozljeda s obzirom da je pretprošlu sezonu pauzirao čak osam mjeseci zbog problema s aduktorom dok je ovo proljeće propustio nekoliko utakmica zbog neuobičajne ozljede kuka!

Sreća u nesreći za Zorana Mamića mogla bi biti vijest da je Domagoj Antolić uspješno sanirao ozljedu leđa. Kapetan još čeka završni pregled kod specijaliste, ali neslužbeno saznajemo kako popularni Antola ne osjeća bol I da bi se ovih dana mogao priključiti suigračima na pripremama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:34