POJAČANJE ZA LP

Slovački reprezentativac Dušan Švento na meti Dinama! Dolazi li kao zamjena za Rukavinu?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. travanj 2012. 21:05

Dovodit ćemo samo besplatne igrače, smjernica je kako u Maksimiru planiraju popuniti deficitarna mjesta u momčadi i, po mogućnosti, pojačati se za Ligu prvaka.

Jedna od meta tako je postao slovački reprezentativac Dušan Švento (27), igrač Red Bulla iz Salzburga. Njemu, naime, ne ljeto istječe ugovor s austrijskim klubom, s tim da mu se ugovor može produžiti na još godinu dana ako ispuni neke uvjete i ako ga on želi produžiti. Uvjete za produžetak već je, navodno, ispunio, međutim, Slovak i dalje dvoji hoće li produžiti ugovor ili otići u neki od klubova koji ga traže.

Jedan od njih je i Dinamo, koji je već stupio u kontakt sa Slovakom i s njim pregovara. Premda se po sadašnjem stanju stvari čini da se puno toga treba poklopiti da bi Švento došao u Maksimir, nije nemoguće da u konačnici Slovak ipak prihvati ponudu Modrih.

Inače, igra na poziciji lijevog ofenzivnog, dakle, u sustavu kakav prakticira Ante Čačić konkurirao bi prije svih Anti Rukavini. Možda je činjenica da Dinamo traži igrača tog profila dokaz da bi Rukavina na ljeto mogao iz Maksimira? Može Švento pokriti još nekoliko mjesta u momčadi, čak i poziciju zadnjega veznog.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 13:45