Boris Kovačec/CROPIX
ALI USKORO ĆE PRIČATI...

Širićev odvjetnik: Je li Željko 'propjevao'? Ma nema šanse, on je mentalno jači od slona

'Željko se uopće nije uzrujavao, mentalni mu je sklop jači od slona! Dosad se branio šutnjom. Više neće, budite uvjereni da ima što reći o autorima namještaljke!'
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 08. ožujak 2012. 22:46

Krešimir Vilajtović, Širićev odvjetnik, nakon izlaska njegova klijenta iz pritvora je rekao:

- Na ovakav rasplet presudno je djelovala naša žalba Ustavnom sudu, inzistiranje na poricanju opasnosti od mogućeg ponavljanja kaznenog djela, što je pomoglo i Djedoviću i Širiću. A priča se sastoji od tri dijela: prvi je završen rješenjem Županijskog suda i puštanjem iz pritvora, drugi se vjerojatno nastavlja podizanjem optužnice te pokretanjem glavne rasprave za koju ćemo se oboružati svim elementima i dokazati nedužnost svoga klijenta, dočim se treći odnosi na praćenje rada i 'uspjeha' osobe koja je ovo prouzročila (nap. a: evidentno cilja na Hrvoja Maleša). Jer netko je sve zakuhao da bi prikrio vlastiti neuspjeh... Mnogi su uzalud pretpostavljali da će Širić progovoriti, ništa od toga! Željko se uopće nije uzrujavao, mentalni mu je sklop jači od slona! Dosad se branio šutnjom. Više neće, budite uvjereni da ima što reći o autorima namještaljke!

Mijo Golub, Šprajcerov odvjetnik,kaže:

- Drago nam je što su usvojeni svi naši argumenti, odluka o pritvoru je na neki način bila neosnovana. Hvala USKOK-u i Županijskom sudu što su tako brzo reagirali na rješenje Ustavnog suda. Za mjesec, dva ili tri vidimo se na raspravi. Nadamo se najboljem. Stvarno imamo dobre argumente, ne bojimo se nikoga i ničega!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. rujan 2024 01:01