Dinamo Zagreb's Sime Vrsaijko (L) vies for the ball against Paok Thessaloniki's Vieririnha (R) during their Group D Europa League football match at theToumbas stadium in Thessaloniki on September 30, 2010. AFP PHOTO/Sakis Mitrolidis
 AFP
ŠOK ZA VAHU

Šime Vrsaljko obnovio ozljedu i propušta Hajduk, Badelj će biti spreman, Palić u prvih 11!

Ne radi se samo o propuštanju sraza s Hajdukom, tko zna kako će se dalje odvijati priča s njegovom ozljedom. Problemi s trbušnim zidom znaju biti jako nezgodni...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. ožujak 2011. 13:55

Šok za Dinamo! Ponovno se ozlijedio Šime Vrsaljko! Osjetio je bol u trbušnom zidu i, po svemu sudeći, propušta derbi s Hajdukom. Na mjestu desnog bočnog igrat će Ivan Tomečak.

Vrsaljko je na treningu u utorak jurio poput aviona, izgledao je fantastično. A onda se vratila ozljeda, pa je propustio jučerašnji trening.

Ne radi se samo o propuštanju sraza s Majstorima s mora , tko zna kako će se dalje odvijati priča s njegovom ozljedom. Problemi s trbušnim zidom znaju biti nezgodni, što ako bude potrebna operacija? Onda će biti izvan stroja tri-četiri mjeseca. Pred njim su se otvarali europski horizonti, govorilo se o ljetnom transferu u Premiership. Sad se cijela priča komplicira.

Ipak, ima i ljepših vijesti. Milan Badelj se oporavio, jučer je normalno trenirao. Dinamov sastav za Hajduk trebao bi izgledati ovako:

Kelava - Tomečak, Barbarić, Tonel, Cufre - Badelj,Brezovec - Palić, Sammir, Sylvestr - Beqiraj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 12:32