Dinamo Zagreb's Sime Vrsaijko (L) vies for the ball against Paok Thessaloniki's Vieririnha (R) during their Group D Europa League football match at theToumbas stadium in Thessaloniki on September 30, 2010. AFP PHOTO/Sakis Mitrolidis
 AFP
ZAVRZLAMA U MAKSIMIRU

Vaha: Vrsaljko ide na operaciju; Mamić: Daleko je od operacije, mogao je i igrati

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. ožujak 2011. 17:53

Mnogo toga se posljednjih dana lamentiralo o ozljedi Šime Vrsaljka. Posljednja vijest na tu tema bila je - Vrsaljko ide na operaciju trbušnog zida! Tu mogućnost, kao najvjerojatniju opciju, spomenuo je u petak na press-konferenciji i trener Vahid Halilhodžić. Pokušavali smo doznati kad će jedan od ključnih igrača Modrih 'pod nož’, ali se jučer dogodio veliki obrat. Izvršni dopredsjendik Zdravko Mamić nam je kazao:

- Šime Vrsaljko je još daleko od operacije! Moraju se napraviti još mnoge pretrage. Ne možemo se ponašati kao na placu kad se radi o ozljedi. Ovakvim pričama o operaciji samo je napravljena šteta - kazao je Zdravko Mamić, koji je jučer prekinuo svoj nogometni post i došao na derbi.

Da bi najbolje objasnio u kakvom stanju se nalazi Šime, izvršni dopredsjednik je poentirao:

- Vrsaljko je mogao jučer igrati derbi s Hajdukom!

Što se to događa? Zašto su u klubu žurili s objavljivanjem vijesti o operaciji, ako je ona nepotrebna? Šimu Vrsaljka sreli smo sinoć u novinarskoj loži. Na pitanje “Kako je?”, uzvratio je široko se smiješeći:

- Super! Na stadionu su svi moji: mama i tata, brat, ujak, djevojka. Ja ću već ove nedjelje trenirati s momčadi, osjećam se odlično i nikakva operacija ne dolazi u obzir, želim odigrati baš sve do kraja sezone. Javit ću se i na prozivku izbornika Bilića.

Više ništa nije jasno, pa u petak je trener nedvojbeno najavio da Vrsaljko žurno mora na operaciju trbušnog zida...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 02:21