ATHENS, GREECE - SEPTEMBER 18: Gordon Schildenfeld of Panathinaikos in action during the UEFA Europa League match between between Panathinaikos FC and FC Dinamo Moskva on September 18,2014 in Athens,Greece. (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)
 Milos Bicanski / 2014 Getty Images
POVRATAK NA MAKSIMIR

ŠIFO OTVORIO DUŠU 'Svi me pitaju zašto sad u Dinamo, pa u najboljim si godinama'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. travanj 2015. 17:54

Gordon Schildenfeld vratio se u Dinamo nakon što je odbio službenu ponudu Panathinaikosa za produženjem ugovora.

- Što ću donijeti Dinamu? Iskustvo, mislim da je ono neprocjenjivo u današnjem nogometu, ono se ne može kupiti novcem, to vas nitko ne može naučiti. Smatram da imam najbolje iskustvo za pomoći modrima u Europi - rekao je Gordon Schildenfeld u razgovoru za Goal.com.

- Od nas se očekuje plasman u Ligu prvaka, što nije lako i možda je iznad Dinamovih trenutačnih mogućnosti, a upravo sam to radio posljednjih nekoliko godina u Panathinaikosu. PAO je spoj iskustva i mladosti, baš kao Dinamo.

Schifo se vratio u Dinamo nakon sedam i pol godina u kojima je branio boje Bešiktaša, Duisburga, Sturma, Eintrachta, Dinama iz Moskve, PAOK-a I Panathinaikosa.

- Svi me pitaju zašto baš sad u Dinamo, pa u najboljim si godinama, što ćeš još u Hrvatskoj. Kažem im zašto ne! To je klub s bogatom poviješću, igra u Europi svake godine, daj Bože u Ligi prvaka, ako ne u Europskoj ligi, bez problema se može usporediti s Panathinaikosom.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 00:39