Željko Hajdinjak/CROPIX
LIGA SE POPUNJAVA

Šibenik i Karlovac igraju u subotu, Varaždin blizu stečaja zbog duga Čakovcu

Mi taj dug priznajemo, on uopće nije sporan i ne možemo se zbog toga ljutiti na njih, međutim definitivno nisu izabrali trenutak - rekao je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2012. 22:15

Ne, nismo iznenađeni. Pretpostavljali smo da se ništa neće znati sve do posljednjeg dana, naviknuli smo da se u Varaždinu sve događa na isteku pješčanog sata. I nakon isteka.

- Problem je NK Čakovec! Sa svima drugima smo načelno dogovorili uvjete nagodbe, no Čakovčani, kojima dugujemo oko 30 tisuća eura na ime naknada za razvoj igrača za Glavinu, Škvorca i dijelom za Lesjaka, ne žele pristati na nagodbu. Mi taj dug priznajemo, on uopće nije sporan i ne možemo se zbog toga ljutiti na njih, međutim definitivno nisu izabrali trenutak - rekao je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Znači li to da je klub praktički pred stečajom? Je li to konačno?

- Ne možemo još uvijek reći da je konačno, mi se i dalje nadamo rješenju nagodbama, takav je stav Izvršnog odbora. No, ostane li ovako, da, morat ćemo proglasiti stečaj.

Poslijepodne je predsjednik Horvat je još pokušao privoljeti jednog sponzora kluba da uplati unaprijed sponzorstvo za cijelu 2012. godinu, kako bi se slilo barem nešto novca kao 'alata' u daljnjoj komunikaciji, no rješenje još uvijek nije na pomolu. U prijevodu, bit će onako kako će reći sutra u 16.30 sati delegat utakmice Varaždin - Rijeka. Kaže li da se igra, znači da je Varaždin uspio. U protivnom...

Šibenčani mogu odahnuti

U četvrtak rano poslijepodne sa Šubićevca su potvrdili da su se uspjeli dogovoriti sa svim vjerovnicima - Malčićem, Petrovićem, Bačelić-Grgićem, Mihaljevićem, Likićem, Jurčevićem i NK Dalmatincem - oko plaćanja dugova. I da sukladno tome više nema nikakvih zapreka da im se ne skine suspenzija, te da u subotu mogu normalno igrati susret 19. kola HNL-a s Interom na Šubićevcu.

Karlovac se dogovorio sa Špišićem

Sve je riješeno, kako kažu - definitivno, i utakmica 19. kola 1. HNL Karlovac - Dinamo više nije upitna, igra se kao što je i predviđeno u subotu u 17.30 pred TV kamerama u izravnom prijenosu na Arenisport.

- Usuglasili smo se s bivšim igračem Viktorom Špišićem tako da će se suspenzija zbog duga od 294.000 kuna ukinuti - izjavio je poslije podne direktor Branko Škrtić. ( Branko Stipković)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:19