SRAMOTA VARAŽDINA

Klub korak od stečaja! Horvat najavio ostavku: 'Ako je to rješenje, odmah ću otići!'

Piše: Nenad KovačićObjavljeno: 24. veljača 2012. 23:25

Od ranoga jutra direktor Zlatko Ivanković i odvjetnik Zoran Vidović krenuli su u akciju. Iako unaprijed svjesni da je 90 posto izvjesna sudbina glede suspenzije i utakmice s Rijekom, pokušalo se spasiti što se spasiti može.

- Ako je jučer bilo 90% sigurno da ne igramo, sada je 99% izvjesno - vidno utučen prokomentirao je direktor kluba Zlatko Ivanković pa dodao:

- Zamislite, mi smo čak bili spremni na za nas potpuno nepovoljne nagodbe. Bili smo spremni udovoljiti zahtjevima igrača koji bi nas koštali strašnih pet milijuna kuna dodatno!

Oko 15 sati Čakovčani su se ipak javili odvjetniku Vidoviću, tako barem tvrde u NK Varaždinu. Spremni se nagoditi. Ostalo je međutim premalo vremena za bilo kakvu intervenciju i od utakmice - ništa.

Trener Branko Janžek, koji je posljednjih dana isijavao optimizmom, bio je potpuno rezigniran:

- Ne znam što reći, nadao sam se do zadnjeg trenutka da ćemo igrati. I dečki su to htjeli, bili su jako motivirani. Naravno, znali smo da bi i na terenu išlo teško, ali smo barem zaslužili to pravo, da se borimo za sebe. Igračima i meni ovo je teško palo, sad nas vraća još više natrag.

Žalosno i tužno, da moram i to doživjeti. A opet, kad-tad se moralo dogoditi, kako bi jednom krenulo nekim normalnijim tokom. I to za Varaždin nije loše. Samo... Samo se nadam da će se nakon ovoga svi moći pogledati u ogledalo, kad se budu prisjećali kakve su sve usluge radili drugima proteklih godina..., komentirao je Davor Vugrinec.

U međuvremenu, Zlatko Horvat broji zadnje dane u fotelji prvog čovjeka kluba. Sam je to rekao jučer u eter Radio Varaždina, u emisiji Epicentar. Otvorena je i kontakt-linija sa slušateljima, u mnoštvu najrazličitijih no redom emotivnih komentara zatražena je i ostavka Horvata.

- Ako je to rješenje za NK Varaždin, spreman sam je podnijeti odmah - rekao je Zlatko Horvat

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:26