NALJUTIO DRAŽENA JELIĆA

Šibenčanin prozvao Antu Rukavinu: 'Da ja igram u Dinamu, zabio bih 20 komada!'

'Dražen Jelić u završnici utakmice protiv Modrih je čak bio i vratar. Isključenjem Blaževića hrabro je navukao rukavice i stao nasuprot Rukavine. I umalo kreirao senzaciju'
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 04. svibanj 2011. 13:10

Jedan od najboljih iz šibenskih redova u porazu od Dinama bio je napadač Dražen Jelić. Visoki centarfor Narančastih dobio je sve duele u zraku s Dinamovim braničima. Odradio je mnogo posla za suigrače, gradio se i otvarao prostor ostalim kolegama iz napada. Dobio je Dražen Jelić i batina, ali sve je podnio. A u završnici utakmice je čak bio i vratar. Isključenjem vratara Blaževića hrabro je navukao rukavice i stao nasuprot Rukavine. I umalo kreirao senzaciju.

- Imao sam loptu na ruci! Znao sam da će mi pucati lijevo, nisko. Spustio sam dlan i lopta je baš tu prošla. Liznula mi je ruku. A to su te vratarske 'cake’. Ipak sam ja napadač - veli Dražen, koji je nakon toga 'skinuo’ i bombu Ibaneza. Neki će reći da je bilo bolje da je umjesto vratara uzeo loptu i pucao najstrožu kaznu za Šibenik.

- Ma, trebao sam uzeti loptu i pucati. Ja sam ipak napadač. Ali nikome ne zamjeram.

Dok nam je prepričavao jedanaesterac iz 90+1 minute Jelića je vratar Blažević pitao je li ikad branio.

- Ne, nisam bio vratar. Ma, kao dijete od 6 godina, ali to nema veze. Instinktivno sam se bacio.

Drugom strijelcu Šibenika (6 pogodaka) nije bilo drago kada je pročitao izjavu Rukavine oko tog detalja.

- Nije u redu što priča kako je znao da će zabiti sto posto. Nemam ni protiv koga ništa, ali da ja igram u Dinamu, zabio bih 20 golova u sezoni!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:00