Gyor, 190810.Prva kvalifikacijska nogometna utakmica za ulazak u Uefinu Euro Ligu izmedju madjarskog Gyora i Dinama.Na slici: Ante Rukavina dvostruki strijelac za pobjedu 0:2 za Dinamo cestita mu trener Vahid Halihodzic pri izlasku sa terena.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
ŽELI VIŠE MINUTA

Rukavina: 'Ako ću igrati, onda ću i zabijati. Ako ne igram, ne mogu pogoditi mrežu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. svibanj 2011. 11:00

Konačno, zaista konačno! Ante Rukavina zabio je prvi 'službeni’ gol za Dinamo od 16. rujna prošle godine. Tad je zabio Villarrealu u jednoj od najvećih Dinamovih pobjeda. Pogodio je i na turskim pripremama u Beleku, i to s centra (!?), ali taj majstorski uradak ipak ne ulazi u službenu konkurenciju.

Ma, svima je bilo drago na stadionu, čak su zapljeskali i domaći navijači. Rukavina je prevelik igrač da bi trunuo na Dinamovoj klupi bez golova, bez asistencija, bez minutaže.

- Ha, naravno da sam sretan! Napadaču trebaju golovi, u Šibeniku sam zabio...

I prvi Dinamov gol 'napola’ je vaše djelo?

- Pustite to, Pedro je lijepo pogodio.

Prilike je kod Halilhodžića dobivao na kapaljku. Ovoga puta trener ga je uvrstio u momčad od prve minute. Ako ga je Vaha želio isprobati i vidjeti u kakvom je stanju, može biti zadovoljan. Jako zadovoljan. Valjda će ga sad do kraja prvenstva koristiti, dati mu priliku igrati, zabiti još koji pogodak.

- Ha, čujte... Nadam se da ću igrati. Ako ću igrati, onda ću i zabijati. To je to. Ako ne igram, ne mogu pogoditi mrežu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 14:56