Srđan Vrančić/CROPIX
VAHID HALILHODŽIĆ

'Sammir? Vani se to rješava kaznama od više stotina tisuća eura, pa ti onda pij i izlazi!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. kolovoz 2012. 13:06

Vahid Halilhodžić u svojoj je eri na Dinamovoj klupi također muku mučio sa Sammirom. Bilo je tu svega, od kazni do prozivanja u javnosti, međutim, niti Vaha nikad nije mogao napraviti ovo što je sad uspio Čačić, nije se mogao odereći Sammira.

- Eh, kad bih ja sve ispričao, ima tu svega... Znam ja i kako je to trebalo rješavati, ali, neću dolijevati previše ulja na vatru, nije potrebno u ovakvom trenutku - rekao je Halilhodžić, koji se ipak pohvalio da je dvaput kaznio Sammira zbog noćnih izlazakla.

- Jednom 10 tisuća eura, drug put, mislim, 15 tisuća. I provjeravao sam, on je te kazne doista i platio. Međutim, očito nije pomoglo, Sammir se ne može promijeniti. Vani se to rješava velikim kaznama, od 100 ili više stotina tisuća eura, pa ti onda pij i izlazi! Što se tiče micanja Sammira iz momčadi ono je nužno ako je počeo iritirati suigrači, najgore je ako oni vide da je netko privilegiran. Ali, koliko vidim, nije Sammir jedini. Ha, znači da je onda to malo kompliciranija i kompleksnija nego što se čini na prvi pogled. Kažem, mogao bih svašta reći, ali..., kazao je Vaha.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 14:30