Vjekoslav Skledar/CROPIX
MAKSIMIRSKI JIM MORRISON

Sammir tulumario do jutra, otrovao se i zaspao! Kazne nema jer mu vjeruju!

U subotu navečer o 'slučaju Sammir' razgovarali su Mamići i Halilhodžić. Po nekim informacijama, nakon rasprave zaključeno je kako se Sammiru ništa neće dogoditi
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. veljača 2011. 22:38

Sammir je u nedjelju bio na svom terapijskom treningu u Maksimiru. Dan prije nije bio, jer ga je, prema klupskim izvorima, bolio želudac, a po drugim izvorima, tulumario je cijelu noć, pa se drugi dan nije mogao probuditi i stići na zakazani terapijski trening u 10 sati.

U nedjelju se mimoišao s trenerom Vahidom Halilhodžićem , jer je Dinamov trener u vrijeme dok je Sammir trenirao po svom posebnom programu vježbao s ostatkom momčadi na igralištu Hitrec-Kacian.

Pa je tako izbjegao čuti što Vaha misli o svemu. Po onome što smo doznali, Halilhodžić nema adekvatne podatke o svemu što se zbivalo s noći petka na subotu. Prije no što će ih potpuno sortirati, želi čuti sve, pa tako i Sammira. Ne želi ništa poduzeti prije no što sazna pravu istinu.

Uglavnom, izvori kažu da je Sammir u petak navečer izašao sa svojim prijateljima, Dodom, Carlosom i još jednim Brazilcem koji igra u Ulici pjesnika, Jamesom. Mjesto okupljanja bio je restoran Maredo, gdje se jako fino jede. Roštilj je nadaleko poznat, isto tako i živa glazba.

Još nitko nije čuo da je netko pokvario želudac u tom ekskluzivnom restoranu, pa je zato priča o bolovima u trbuhu Dinamova veznjaka bila pomalo sumnjiva. Međutim, s druge strane, možda je Sammir pojeo nešto nezgodno prije no što je zagrizao delicije s roštilja u Maredu?

- Kazao mi je kako je bio u Maredu, da ga je bolio želudac, te da zato drugo jutro nije stigao na terapiju - kazao nam je Sammirov menadžer Božo Slišković.

Na naše pitanje zašto to nije javio u klub, Slišković nije znao odgovor. Inače, u subotu navečer za istim su stolom s temom Sammir sjedili Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Vahid Halilhodžić. Po nekim informacijama, nakon iscrpne rasprave zaključeno je kako se Sammiru ništa neće dogoditi, odnosno da neće slijediti nikakva kazna. Čeka se Sammirovo saslušanje. Zasad mu se vjeruje kako je izostao zbog bolova u trbuhu, a ne zbog “noćne ružione”. Otegotna okolnost kad je Sammir u pitanju je recidiv. Brazilac je i prije bio poznat po noćnim izlascima, za posljednji na Jarunu u društvu Cufrea, Ibaneza i Calella je kažnjen. Zato u Maksimiru moraju biti na oprezu. Neke vijesti govore da se nakon toga potpuno smirio, ali da sad opet pokazuje tendenciju prema slatkom noćnom životu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 00:30