Nenad Dugi / Cropix
VAHINA OSTAVŠTINA

Ruki više ne vrijedi niti 100.000 eura, Sammir se ugasio, Morales izgubio...

Kad se još doda da Sylvestr stagnira, da su Brezovec i Palić u trećem planu, a Bišćan nije načisto hoće li nastaviti karijeru onda slika Dinama ne nudi lijepe boje
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. travanj 2011. 13:27

Vahid Halilhodžić se hvalio da je pod njegovim vodstvom napredovalo čak 90 posto igrača. Nama se čini da to baš i nije tako. Ali lako za to što se nama čini, tako to izgleda i Zdravku Mamiću. Možete li se sjetiti kada se to dogodilo da Dinamo u prijelaznom roku nije u situaciji prodati niti jednog igrača.

Ante Rukavina zahvaljujući Vahinoj trenerskoj politici više ne vrijedi niti 100.000 eura, a trebao je biti prvi napadač Dinama i hrvatski reprezentativac. Sammir je prošle jeseni bio izvrstan, a nakon toga se ugasio, sada se za njega ne mogu dobiti veliki novci. Šime Vrsaljko se ozljedio i operiran je. Morales se ne može pronaći GPS-om. Realno, Dinamo u ovom trenutku može prodati samo Milana Badelja, ali i on je bio bolji protekle jeseni nego sada.

Kad se još doda da Sylvestr stagnira, da su Brezovec i Palić u trećem planu, da Kramarić propada, a Bišćan zbog ozljede nije načisto hoćeli nastaviti karijeru, te da Cufre dvoji hoće li ostati, onda slika Dinama ne nudi lijepe boje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 14:28