Tomislav Krišto/CROPIX
ULAZNICE DOBRO IDU

Redovi za Moldavce: 'Pokazat ćemo Splićanima da i mi znamo zapaliti grad!'

Teško je očekivati da će Maksimir u srijedu 'gorjeti', ali za početak je lijepo vidjeti da raste interes za Dinamo, da će maksimirski stadion biti pristojno popunjen
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. kolovoz 2012. 21:42

Velika vrućina, pakao, na zagrebačkim ulicama nema ni 'psa'. Međutim, kod maksimirskog juga redovi. Ispred blagajni na kojima se prodaju ulaznice za susret Dinama i Šerifa ljudi više no što je itko očekivao.

Bez obzira na sve, očito, Dinamo je probudio zanimanje. Dobro, nije da u Zagrebu ima puno sportskih događaja zadnjih dana, nije neki izbor, međutim, vidjeti red ispred blagajni s ulaznicama, svakako je vijest. Za Dinamo - čudo.

- Prodaja ulaznica ide jako dobro, zadovoljni smo - rekli su jučer u Dinamu, priznajući da niti oni nisu očekivali navalu. Doduše, točno je da svaki kupac može uzeti samo dvije karte, da su otvorene samo dvije blagajne, ali, svejedno... Neki idu i toliko daleko pa najavljaju veliku euforiju u srijedu.

- Vidjet ćete, nisu Splićani bolji od nas. Svi hvale tu njihovu atmosferu, ispada da Dinamo ne može 'zapaliti' grad. E, pa, vidjet ćete protiv Šerifa! - poručio je mladić iz Dubrave, iako nije baš naišao na odobravanje prijatelja.

I Dinamov trener govori da zavidi Hajduku i Splićanima na atmosferi, da bi volio igrati u takvom okruženju. Dobro, teško je očekivati da će Maksimir u srijedu 'gorjeti', ali za početak svakako je lijepo vidjeti da raste interes za Dinamo, da će maksimirski stadion biti barem pristojno popunjen.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:15