Ronald Goršić / Cropix
KRUNOSLAV JURČIĆ

'Razočaran sam predstavom, ali i teren je bio loš i nismo mogli igrati kako smo htjeli'

Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 14. listopad 2011. 23:14

Nogometaši Dinama posrnuli su u Stanovima, gdje ne znaju za pobjedu od kolovoza 2008, no ovaj put barem su zabili gol, poveli, no nije bilo dovoljno. Zadar je pogocima Begonje i Santinija napravio preokret i ispunio obećanje Hajduku da će zaustaviti lidera.

Gostujući trener je imao svoju priču o porazu kojeg je pokušao prekriti ne slabom igrom svojih nego izostankom prilagodbe na uvjete u Zadru.

- Nemam puno riječi! Razočaran sam, nismo igrali kako je trebalo. A za to je potrebno prilagoditi se apsolutno na sve uvjete, ali nismo mogli iz raznih razloga. Ovo je bila fajterska borebnost, srčanost u svakom duelu., treba biti spreman na to mi nismo bili. Nisam nikoga želio uvrijediti kad sam kazao o uvjetima, jednostavno teren je loš i ne može se igrati nogomet kakav mi igramo. Ne znam zašto se iza svake moje riječi traži nešto specijalno. Jesam li zabrinut? Razočan da, ali radiš dalje i gotovo. Ajax? Možda ovo bude imalo dvojaki učinak, mislim da će nas mobilizirati. Kazne koje je najavio Mamić? O tome ćemo razgovarati - najavio je Krunoslav Jurčić.

Veselijeg lica bio je Dalibor Zebić , trener Zadra:

- Nekako su se na pressici svi rastužili, nama je u svlačionici bilo veselo, raspjevali se. ne znam zašto su Jurčićeve streli bile usmjerene na nešto drugo. odvukao je pozornost od naših igrača kojima skidam kapu, na drugu stranu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 14:21