Drago Sopta/CROPIX
RAZOČARANI ČAČIĆA

Rastužio ih Chelsea: 'Iako nismo nositelji ništa se ne mijenja, LP je i dalje cilj!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. svibanj 2012. 21:35

Chelseajeva pobjeda rastužila je i Maksimir, zbog trijumfa Di Matteovih trupa, Modri zasad nisu nositelji u zadnjem pretkolu Lige prvaka, jer je među nositelje upao Anderlecht koji je zbog Londončana izgubio direktno mjesto u skupini Lige prvaka.

- Naravno da smo očekivali i priželjkivali pobjedu Bayerna i da budemo nositelji, ali trenutno nismo u toj poziciji. Međutim, to ništa neće promijeniti u našim pripremama i razmišljanjima, nama je Liga prvaka i dalje primarni i jedini cilj - rekao je Ante Čačić, koji je u pobjedi Chelseaja našao i tragove optimizma.

- Način na koji je Chelsea pobijedio pokazao je još jednom kako je u nogometu sve moguće i da ništa ne mora značiti ako je netko na papiru ili na terenu bolji. Uostalom, možda i netko od nositelja ispadne ranije pa mi u zadnjem pretkolu upadnemo na njegovo mjesto. Ili, sjetimo se lani, Dinamo je bio nositelj, pa se na kraju jedva spasio protiv Malmöa. Mi gledamo samo sebe i pripremamo se i dalje za Ligu prvaka. U nadolazećem tjednu sastat ćemo se u klubu i porazgovarati o igračkoj križaljci, dogovoriti se koga dovesti, prije svega iz Lokomotive - zaključio je Čačić.

Dakle, kako sad stvari stoje, dođu li Dinamo i svi nositelji do zadnjeg pretkola Lige prvaka, posljednji suparnik Modrih na putu do elite bit će netko od kvinteta - Basel, Anderlecht, Celtic, BATE Borisov i Red Bull Salzburg.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 12:33