POJAČANJE NA VRATIMA

Ranilović: 'Poziv Hajduka se ne odbija i velika je čast doći u ovaj veliki klub'

'Kalinić je reprezentativac, u odličnoj je formi i bit ću zadovoljan ako mu na bilo koji način mogu pomoći'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2015. 17:47

Novi rezervni vratar Hajduka Marko Ranilović stigao je iz Maribora nakon 13 sati u Hajdukovu bazu u Rovinju prenosi web portal hajduk.hr.

Ručao je odmah sa svojim novim suigračima, te potom zadužio opremu, odradio konferenciju za novinare s predstavnicima medija koji svakodnevno prate Bijele tijekom priprema, a potom krenuo na dnevni odmor... Novinarima je kazao:

- Rođen sam u Mariboru gdje sam i započeo svoju karijeru. U Mariboru sam branio do 2010. godine, a potom me put odveo u Mađarsku, najprije u Ferencvaroš, zatim i u Kaposvar. Posljednjih šest mjeseci sam branio u Zavrču, gdje sam bio prvi vratar - započeo je Marko koji će nositi dres s brojem 1.

- Poziv Hajduka se ne odbija i velika je čast doći u ovaj veliki klub. Uvijek sam slušao priče o veličini Hajduka i kada mi se ukazala prilika nisam ni sekundu dvojio. Hajduk je trenutno među tri najbolje hrvatske momčadi i bori se za Europu. Tražio sam mjesto gdje se mogu vratiti na stari put, a ovo je klub kojim mogu doći na visoki nivo - nastavio je spomenuvši i svojeg novog suigrača, prvog vratara Lovru Kalinića.

- Lovre je reprezentativac, u odličnoj je formi i bit ću zadovoljan ako mu na bilo koji način mogu pomoći. Ne samo njemu nego i čitavoj momčadi jer vjerujem kako je klub uvijek iznad igrača. Iskustvo me uči kako se prilika uvijek pruži, a onda ću je znati iskoristi. Znam u kakvom sam statusu i preuzeo sam sav rizik što se toga tiče.

Upitan je i o svojim vrlinama.

- Slovenski mediji često ističu moj izlazak na centaršut i liderstvo...

Poslijepodne će Ranilović odraditi i prvi trening.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 10:09