Vladimir Dugandžić/CROPIX
NEMA PRITISKA!

Radošević: Nikada nisam izgubio od Intera! Istina, samo u mlađim kategorijama...

Na nama je da damo sve od sebe, da se borimo za svaki balun, a onda je sve moguće - kazao je lijevi bek Jozinović
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 31. srpanj 2012. 15:02

Dva dana prije gostovanja Intera na Poljudu na medijskoj konferenciji gostovala su dva možda i ponajbolja nogometaša Hajduka u gradskom derbiju protiv Splita Josip Radošević i Goran Jozinović.

- Ta utakmica bila je lijepa najava za Inter. Ovo je velika utakmica, bit će odlična atmosfera. Nemamo pritiska. Možemo igrati slobodno, nitko ne očekuje od nas nešto, i sve dalje što napravimo bit će veliki uspjeh. Kada se igra bez pritiska onda se igra još bolje, možemo pokazati naš maksimum, pokazati naše najbolje lice - vjeruje Radošević koji je u mlađim kategorijama dvaput igrao protiv vršnjaka Intera.

- Igrali s njima jednom neriješeno, a jednom smo ih pobijedili.

Iznenađenju se nada i Jozinović.

- Inter je praznik za nas, većinu tih igrača mogli smo dosad gledati samo na televiziji. a sada igramo s njima. Na nama je da damo sve od sebe, da se borimo za svaki balun, a onda je sve moguće - kazao je lijevi bek Jozinović kojem bi protivnik na suprotnoj strani mogao biti Maicon.

- To je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu. Meni je to samo poticaj da vidim gdje se nalazim. Na meni je da se opustim i da igram najbolje što znam. Poštujemo Inter, ali igrat ćemo bez respekta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 11:36