Vladimir Dugandžić/CROPIX
RADOŠEVIĆ NAKON POZIVA

'Nisam mogao ni slutiti da će se sve odvijati tako brzo, san mi bio igrati za reprezentaciju'

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 23. kolovoz 2012. 20:58

Najveće iznenađenje na popisu izbornika Igora Štimca je bez dvojbe Josip Radošević, talentirani 18-godišnji vezni igrač Hajduka koji je u seniorskoj karijeri odigrao tek 18 utakmica. Polovicu je odigrao ove sezone.

- Ovo mi je sasvim sigurno novi veliki motiv za daljnji rad, presretan sam što sam ovako mlad pozvan. Prepoznao se rad čitave momčadi i trenera Miše Krstičevića, to nam je veliki poticaj da sezonu nastavimo na način kakvim smo krenuli. Naravno, moram izraziti golemu zahvalnost izborniku na ukazanom velikom povjerenju - uzbuđeno je rekao Radošević nakon što je čuo dobru vijest iz Zagreba.

Izborniku se očito svidjelo ono što je vidio kod mladog igrača kojem stručnjaci predviđaju veliku karijeru.

- San mi bio igrati za reprezentaciju i sad mi se to donekle i ostvarilo. Zahvalan sam Bogu za sve, iznenađen sam jer se sve dogodilo prilično brzo. Utakmicu protiv Švicarske sam gledao na TV-u jer smo bili u Međugorju, a sada ću biti dio reprezentacije. Nisam mogao ni slutiti da će se sve odvijati tako brzo.

Ne krije da mu je velika čast što će dijeliti svlačionicu s najboljim hrvatskim igračima.

- To su od prvog do posljednjeg sve vrhunski igrači iz jakih klubova i liga. Nadam se da ću od svakog od njih ponešto naučiti, ne samo o nogometu već i o ostalim stvarima - nastavio je 18-godišnjak iz Dugopolja.

Odlučan je da u reprezentaciji pokaže da se može nositi s najboljima, unatoč manjku iskustva.

- Želim se dokazati u A reprezentaciji, za to imam veliki motiv. Ne idem tamo da bih samo trenirao, idem pružiti sve svoje mogućnosti pa što bude, što Bog da.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 09:42