Tea Cimaš / CROPIX
PREGOVORI U TIJEKU

PRVA SLUŽBENA PONUDA Leicester ponudio 10 milijuna eura za Andreja Kramarića!

Stvar je konkretna jer su predstavnici Lisica poslali pismo namjere, a posljednjih dana borave u Opatiji
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 05. prosinac 2014. 09:20

Engleski Leicester City uključio se u utrku za Andrejom Kramarićem, a posljednjeplasirani klub engleskog Premiershipa spreman je iskeširati 10 milijuna eura za riječkog napadača! Stvar je konkretna jer su predstavnici Lisica poslali pismo namjere na Kantridu, a posljednjih dana borave u Opatiji gdje se odvijaju pregovori s klubom i igračevom obitelji.

Naravno, ambicije Andreja Kramarića sežu dalje od momčadi Nigela Pearsona, izglednog kandidata za ispadanje u niži rang na Otoku. Ipak, od 2011. godine vlasnik Leicestera je Tajlanđanin Vichai Srivaddhanaprabha, koji unatoč ogromnom bogatsvu, može kupovati tek mlađe i neafirmirane igrače. Barem zasad!

Ako treba birati između Stamford Bridgea i Leicestera, dvojba nije teška. Ponuda tajlandskog vlasnika je jedna od rijetkih konkretnih koje su sletjele na Kantridu, iako se može saznati kako otac Kramarić održava kontakt sa Chelseajem. Navodno, Leicester nudi Rijeci 10 milijuna eura za usluge najboljeg igrača HNL-a, a Kramariću godišnju plaću od 1,5 milijuna eura. Konkretni odgovori mogu se očekivati u danima koji slijede. Pregovori su u tijeku...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. rujan 2024 04:58