DAMIR KRAJAC Cropix
SuperSportske HNL fantasy

U petak u 19 sati kolo otvaraju najveća pozitivna iznenađenja HNL-a ove godine - Slaven i Varaždin

Najbolju fantasy momčad od prošlog vikenda čini čak 6 igrača Istre... Pogledajte tko je sve unutra
Piše: PROMOObjavljeno: 15. rujan 2022. 11:57

U petak u 19 sati starta 10. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 4 pobjede gostiju i jedan remi. U ovom kolu smo vidjeli čak 12 pogodaka, a u ovom članku donosimo ti pregled najbolje fantasy momčadi prošlog kola.

Caktaš je bio glavna faca naše TOP MOMČADI 9. kola Hrvatske fantasy lige. Našu najbolju fantasy momčad od prošlog vikenda čini čak 6 igrača Istre, 4 igrača Osijeka i junak dvoboja u Kranjčevićevoj - Tonio Teklić.

image
SuperSportske HNL fantasy

Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su Mlakar, Marić, Nejašmić, Gržan, braniči Dinama i Osijeka te reprezentativni duo Livaković i Ivušić.

Kad pogledamo ukupne dosadašnje bodove, najbolji igrač po fantasy bodovima dosad je Mislav Oršić s prikupljenih 58b, dok su kod veznjaka najbolji Kleinheisler s 42b i Špikić s 41b. Među onima koji su zaduženi za obrambene zadatke najbodovaniji branič dosad je Bočkaj s osvojenih 34b, a kod vratara vodstvo je preuzeo Livaković od Markovića te sad vodi s 32b.

Novo kolo starta u 19 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje, osvoji bonuse i prati najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 21:56