JOSKO PONOS Cropix
SuperSportske HNL fantasy

U 20.00 sati kolo otvara Dalmatinski derbi na Šubićevcu između Šibenika i Hajduka

Prošli vikend vidjeli smo 3 pobjede domaćina, jedan remi i 1 pobjedu gostiju
Piše: PROMOObjavljeno: 09. rujan 2022. 09:37

U 20 sati starta 9. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 3 pobjede domaćina, jedan remi i 1 pobjedu gostiju. O ovom kolu smo vidjeli čak 18 pogodaka, a u ovom članku donosimo ti pregled najbolje momčadi prošlog kola te predloženu fantasy momčad za 9. kolo.

Mislav Oršić i Agon Elezi su glavne face naše TOP MOMČADI 8. kola Hrvatske fantasy lige koju čine 4 igrača Dinama, 3 igrača Hajduka, dvojac s Kajzerice te Kleinheisler i Elezi.

Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili Melnjak, Elez, Vlasenko i Leovac od braniča; Teklić i Atanasov od veznjaka te Livaja, Erceg i Alyju od napadača.

image
SN

S tobom dijelimo i naših predloženih 11 za novo 9. kolo Hrvatske fantasy lige koje starta danas u 20 sati. Gledajući dvoboje koji su na rasporedu ovo kolo odlučili smo se za momčad sastavljenu mahom od igrača Dinama i Hajduka pojačanu s majstorima iz Lokomotive, Varaždina i Osijeka.

Livaju smo stavili za kapetana, jer smo se prisjetili posljednjeg Dalmatinskog derbija na Šubićevcu kad je najbolji igrač i penaldžija Bilih imao za zadatak pretvoriti 2 jedanaesterca u pogotke protiv Rogića. U oba slučaja je uspio, a Hajduk je na kraju slavio s 1-3. Tvrdu utakmicu očekujemo i danas, ali ipak smo dojma da će Hajduk uzeti tri boda u tvrdoj utakmici, a da će ih na tom putu predvoditi njihov najbolji igrač. Od ostalih igrača, tu su nam već standardni Bočkaj, Lovrencsics koji se ponovno ustalio na poziciji desnog beka nakon ozljede Mikanovića, Varaždinski dvojac Elezi-Teklić te neizbježni DDB uz Sandra Kulenovića u napadu.

image
SN

Kad pogledamo ukupne dosadašnje bodove, najbolji igrač po fantasy bodovima dosad je Mislav Oršić s prikupljena 53b, dok su kod veznjaka najbolji Špikić i Kleinheisler s 38b. Među onima koji su zaduženi za obrambene zadatke najbodovaniji branič dosad je Bočkaj s osvojenih 28b, a kod vratara u vodstvu je Marković s velikih 27b.

Novo kolo starta u 20 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 15:21