NIJE BILO DOKAZA

Predsjednik Zagreba Dražen Medić oslobođen! Celiščak u šoku: 'Sada ću ga tužiti Uefi'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. veljača 2012. 11:46

Predsjednik Zagreba Dražen Medić je - oslobođen! Podsjećamo, igrač Vedran Celišćak prijavio ga je za fizički i verbalni napad.

- Nije bilo dokaza i Medić je slobodan - kazao je Dolički.

Obojica su se trebali pojaviti na sjednici, Medić je došao, sve optužbe porekao, a Celišćak se ponovno nije pojavio, ispričao se bolešću. Stigao je njegov otac, ali i Ivo Lončar:

- Ja sam svjedok. Čekao sam Vedrana na stepenicama dok je bio kod Medića. Pa zar medicinska dokumentacija ne govori dovoljno - kazao je Lončar misleći da će Medić biti proglašen krivim.

- Gospodin nije bio unutra, ništa nije niti vidio niti čuo, ali detaljnije u predmet ne mogu ulaziti - konstatirao je Dolički.

Celišćak je odluku primio vrlo mirno.

- Od HNS-a nisam ni očekivao neku pomoć jer su od prvog dana protiv mene. To su sve Medićevi 'igrači’, ali meni je bilo bitno dobiti njihovu odluku prije nego što krenem u daljnju borbu za dokazivanje prave istine o napadu na mene - kazao je Celišćak i najavio:

- Sada ću Medića prijaviti nadležnim institucijama Uefe i Fife, a paralelno stoji i moja građanska tužba protiv njega. Ne odustajem, jer to što mi je Medić napravio nešto je najstrašnije što sam doživio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 15:45