NASTAVAK DRAME

Celiščaku raskid ugovora i 10.080 eura kazne: ' Moji argumenti se ne priznaju'

Piše: Toni RoićObjavljeno: 25. veljača 2012. 15:04

Slučaj Celiščak dobio je novi nastavak jer je Disciplinska komisija NK Zagreb odlučila da klub jednostrano raskida ugovor s igračem i još ga kažnjava sa 10.080 eura! Uporište za takvu odluku klub je našao u internom pravilniku o nagrađivanju i kažnjavanju, a razloge je kratko pojasnio direktor Vincenzo Cavaliere.

- Igrač Vedran Celiščak udaljen je iz kluba i za nas je slučaj završen. Svojim medijskim istupima i ostalim potezima nanio je veliku štetu NK Zagreb i predsjedniku Draženu Mediću, a visina kazne odmjerena je točno prema pravilniku jer se nije pojavio ni na pripremama. Sve smo radili strogo po propisima, a proučili smo i disciplinski pravilnik HNS-a - kazao je Cavaliere.

Celiščak je na ovaj način platio cijenu optužbe da ga je Medić fizički napao kada je odbio ponuđeni raskid ugovora 13. prosinca prošle godine, a u međuvremenu je otvorio bolovanje i nije trenirao s momčadi. Sada više ni nema takvu mogućnost, a klupsku odluku Celiščak je očekivano dočekao s velikim ogorčenjem.

- Iz kluba me izbacila Disciplinska komisija? Da to nisu snjeguljica i sedam patuljaka u strahu od strašnog vuka? - ironično je započeo Celiščak, a onda nastavio u ozbiljnijem tonu:

- Tragedija je da moje argumente nitko ne priznaje. Liječnička dokumentacija što sam sve pretrpio nakon što me Medić izudarao i izvrijeđao, za takozvane disciplince HNS-a bila je mrtvo slovo na papiru, a ne znam što će biti na redovnom sudu. Bojim se da će i tamo svi biti “podmazani” kao i u HNS-u.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 14:43