Maribor, Slovenija, 280812.Stadion Ljudski vrt.Uzvratna utakmica 4. pretkola kvalifikacijske utakmice za ulazak u Ligu Prvaka izmedju Maribora i Dinama u Ljudskom vrtu. Prva utakmica zavrsila je pobjedom Dinama rezultatom od 2-1, te se danas odlucuje koji klub nastavlja natjecanje u Ligi Prvaka a koji u Europskoj ligi.Na fotografiji: Tonel slavi pogodak.Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
 Srdjan Vrancic / CROPIX
ČETIRI PRIČUVE NA KLUPI

Portugalac ostao u Zagrebu: Je li Tonela zaboljela zadnja loža ili - Čačićeve kritike?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. listopad 2012. 12:13

Dinamo je jučer na pričuvnoj klupi imao samo četiri pričuvna igrača!? Znali smo da su u Zagrebu ostali kartonirani Čop, bolesni Rukavina, lakše ozlijeđeni Sammir i Ademi. Ali u posljednji trenutak otpali su Tonel, Calello i Halilović.

Što se tako naglo dogodilo? Tonela je naglo zaboljela zadnja loža. E sad, naravno da će se nakon takve brze ozljede provlačiti pitanje jesu li Portugalca više zaboljele Čačićeve kritike? To ćemo uskoro saznati kad se obave sve liječničke pretrage. Calello je također osjetio stanovite zdravstvene probleme, a mladom Alenu Haliloviću upalili su se aduktori. Je li mladi Halilović previše involviran u seniorski nogomet, usput igrajući i juniorske utakmice? Je li preopterećen? Upozoravali smo da bi se takav dril mogao odraziti na mladi organizam.

Ako se sjećate, problema s ozljedom imao je i Mateo Kovačić. Neki stručnjaci su nam kazali da je zapravo sretna okolnost što se Kovačić ozlijedio, jer se tako uspio dovoljno odmoriti od “raubanja”.

Valjda su dovoljno pametni u Dinamu na malo stanu na loptu kad je u pitanju Halilović. Treninzi sa seniorima, domaće utakmice, Liga prvaka, juniorske utakmice, usput reprezentacija.... Istina, ne igra previše u seniorima, ali gospodo stanite, zaustavite se! Ima vremena za Halilovića. Zar se treba teže ozlijediti da to shvatite?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 16:39