Tom Dubravec / Cropix
BEZ KLUBA

Pletikosa: Zbog Hajduka i Celtica odbio sam odlične ponude Sportinga i AEK-a!

Ne, nisam pričao s predsjednikom Hajduka. Ponavljam da je sve još otvoreno, prijelazni rok traje do 31. kolovoza. Vidjet ćemo, sve je još otvoreno - kaže Plete
Piše: Mario VelićObjavljeno: 03. kolovoz 2011. 11:04

Dvojicu naših reprezentativnih vratara, obojica su ponikla u Hajduku, u posljednje vrijeme povezuje još jedna činjenica - nemaju kluba! Tako Stipe Pletikosa i Vedran Runje zajedno rade pod paskom Mladena Pralije u Parku mladeži, naredio je to izbornik Slaven Bilić želeći da uoči reprezentativnih obveza, a prva je prijateljski susret s Irskom, budu u trenažnom procesu.

Nadaju se obojica da je ovo samo prijelazno rješenje, da će uskoro naći novog poslodavca.

- Žao mi je što sam neke ponude propustio, prvenstveno mislim na Celtic, no nije isključeno da se oni još jave. Od početka sam se postavio da tražim klub u kojem ću biti standardan, bilo je super ponuda s financijske strane, poput onih iz Sportinga iz Lisabona i AEK-a, no što zbog želje da branim, a što zbog težnje da igram u Hajduku ili Celticu, sve sam ih stavio sa strane - priča Pletikosa.

Spomenuo je Hajduk, ljudi iz Poljuda spominjali su njega. Nakon što nije potpisao za Celtic, logičan slijed događaja jest da se Pletikosa vrati u matični klub.

- Vidjet ćemo, sve je još otvoreno, najbolje da pričate s mojim menadžerom. Ne, nisam pričao s predsjednikom Hajduka. Ponavljam da je sve još otvoreno, prijelazni rok traje do 31. kolovoza. Malo je teško kada se uđe u kolovoz, klubovi se već kompletiraju, nije tako isključeno da sam osuđen na čekanje do kraja mjeseca - tvrdi Pletikosa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. srpanj 2024 04:29