Damir Krajac / CROPIX
MLADA MODRA ZVIJEZDA

Pjaca ne žali za Bolognom: 'Imam još dosta posla ovdje, nisam pokazao sve što znam'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 31. siječanj 2015. 16:47

Marko Pjaca nervozan, želi otići, inzistira na tome... Tako se na nekim hrvatskim portalima oslikavalo raspoloženje Dinamova napadača nakon što je Zdravko Mamić odbio ponudu Bologne koja je iznosila osam milijuna eura.

Kad stignu takve ponude, razumljivo je da se igrač koji takvim transferom praktički rješava financijsku egzistenciju mora zamisliti. Budimo realni, nogomet je biznis, emocije i romantične priče postoje, ali one su rijetke. Svi profesionalci, a naročito oni mladi koji još nisu odradili svoj prvi transfer u inozemstvo, razmišljaju o odlasku.

- Naravno, kad netko za vas ponudi osam milijuna eura, onda je to vrhunski kompliment, pokazatelj koliko vas cijene. Međutim, ja sam igrač Dinama i ne razmišljam ni o čemu drugom. Nije to demagogija, to je apsolutno točno.

Na pitanje tko ga je izvijestio da ima takvu bogdanu ponudu, kaže:

- Rekao mi je moj menadžer. Ostale priče na tu temu sam saznao iz novina.

Kako ste reagirali u tom prvom trenutku. Ponuda jest iznimno zanosna, ali Bologna je ipak u Seriji B.

- Istina, Bologna je član druge talijanske lige. Na prvi pogled možda ne izgleda bajno, ali kad znamo pozadinu te priču, onda je jasno da to nikako nije loše. Međutim, Dinamo nije prihvatio tu ponudu i ja o tome nemam više pravo razmišljati. Kako bi bilo da se sad bavim tom mišlju, onda bih se teško mogao koncentrirati na ovo što radim.

Ipak, nije li vam možda žao što niste napravili takav sjajan transfer?

- Nije mi žao! Mislim da sam dovoljno mlad te da imam dovoljno vremena za realizaciju nekih budućih transfera. Imam još dosta posla u Dinamu, moram tu još mnogo toga pokazati. Na kraju će ispasti onako kako to uvijek biva, kako odluči klub.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 00:14