Vladimir Dugandzic / CROPIX
BOLJA FINANCIJSKA SLIKA

Pescara nudi za Vukušića 2 plus 2 milijuna eura, Trebotić otišao, Kukoč put Rijeke

Dinko Trebotić više nije igrač Hajduka, sa svojim sada već bivšim veznim igračem klub s Poljuda je danas poslijepodne sporazumno raskinuo ugovor
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. kolovoz 2012. 20:53

Mercato još ne donosi novosti, premda se one s nestrpljenjem iščekuju. Odavna već tvrdimo kako bi Hajduk vrlo rado prodao Antu Vukušića, ali i jednog stopera, pa tko postigne bolju cijenu i ponudu, je li to Goran Milović ili pak reprezentativac Mario Maloča, za obojicu je već izvješen strani interes, premda nije potkrijepljen službenom ponudom.

Za Vukušića priželjkivana cijena od četiri milijuna eura možda i odbija kupce (Pescara bi dala dva pa još dva kroz bonuse, a i Torino se javlja), pa sve to dovodi do "rata nerava", tko će i kad koliko ponuditi, a do kraja prijelaznog roka točno je deset dana.

Ujedno, u Poljudu trebaju definirati i još dva odlaska onih koji se ne uklapaju u trend ili jednostavno nisu zadovoljni minutažom.

Dinko Trebotić više nije igrač Hajduka, sa svojim sada već bivšim veznim igračem klub s Poljuda je danas poslijepodne sporazumno raskinuo ugovor, a enigma je i što će biti s Tonćem Kukočem, koji je bio oklada Krasimira Balakova, postigao dobru cijenu u proljeće, ali je sad "nestao" za vladavine Miše Krstičevića.

Za Kukoča interes pokazuje Rijeka, ali i Hajduk još jednom treba odvagnuti isplati li mu se otpustiti Kukoča nedugo nakon što je s njim obnovio ugovor držeći ga za korisnog igrača brza trka, čvrsta koraka i snažne ljevice.

Inače, za Hajduk je danas potpisao Belmin Vila, mladi reprezentativac BiH, koji je prošle sezone u juniorskoj ligi zabio 30 golova iz isto toliko susreta. Za početak, on će igrati u juniorskoj konkurenciji.

A Hajduk je utržio novca, krenulo mu je na financijskom planu, pa bez obzira što kosturi iz ormara ispadaju, a Grad Split uskače s pozajmicom od 7,2 milijuna kuna sad više ne gori kuća toliko da bi se inzistiralo na kreditu spasa od 60 milijuna kuna.

Sad bi dobro došla i ukupna suma od 30 – 40 milijuna kuna. Ako dobro razumijemo Hajdukove poteze traži se više malih kredita do ukupne sume, sad bi za kredit spasa bilo sjajno i 40. Jamstvo Grada bi manje patilo...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 06:54