POJAČANJE U DINAMU

Pedro Morales se vratio pun motiva: 'Stadion je prekrasan, jedva čekam istrčati na teren!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2011. 17:53

Pedro Morales ponovno je stanovnik Zagreba. Početkom ljeta napustio je pripreme zbog bolova u leđima, otišao na oporavak u Čile, a sada se vratio pun motiva i želje za povratkom na teren.

- Slijedi mi još otprilike mjesec dana oporavka prije nego se mogu priključiti treninzima. Tada mogu početi trčati i vraćati se u formu jer radi se o vrlo delikatnoj ozljedi pa treba biti oprezan - rekao je Morales za Dinamovu službenu internetsku stranicu.

- U Čileu sam po cijele dane bio na terapijama i radio vježbe za leđa odnosno jačanje tih mišića, no nisam trčao ili nešto takvo. Pratio sam preko interneta sve vijesti i utakmice, ali uglavnom ih nisam gledao zbog vremenske razlike. Naravno da sam sretan što su dečki odlično krenuli u prvenstvu i prošli dva pretkola u Ligi prvaka te došli na prag skupina.

Slijedi posljednja prepreka uoči skupina Lige prvaka, švedski prvak Malmö?

- Šveđani su sigurno odlična momčad kada su došli ovako daleko i pritom izbacili Rangerse, no vjerujem u Dinamo. Imamo stvarno sjajnu priliku i cijela ekipa to jako želi - kaže Pedro pa zaključuje:

- Stadion je stvarno prekrasan. Vidio sam ga samo na slikama i izgledao je krasno, no uživo je još puno ljepši i stvarno jedva čekam istrčati na teren.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:18