VISOKE AMBICIJE U PULI

Pamić: Neka mi Ščeglov dovede Andrića, s kapetanom Hajduka napadamo Europu!

Najsretniji bih bio kada bi klub doveo igrača poput Srđana Andrića, s takvim igračem sigurno bismo napali visok plasman i Europu - razmišlja trener Puljana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2012. 13:17

Usporedno sa slaganjem postave za posljednju utakmicu sezone u Koprivnici, Puljani su se već okrenuli sljedećoj u kojoj će biti još zahtjevnije natjecanje.

Već ovoga tjedna Pamić će u razgovoru s igračima neke prekrižiti ( Karabatić), drugima ponuditi nastavak suradnje ( Batarelo), ali i definirati proračun i ambicije Istre 1961 u sljedećoj sezoni. Već ove sezone predsjednik i većinski vlasnik kluba, ruski poduzetnik Mikhail Ščeglov, smanjio je proračun prve momčadi, uspjeh Pamićeve momčadi ove sezone time je još veći. Što će Ščeglov odlučiti za novu sezonu, namjerava li možda napasti i europske pozicije, vidjet će se sljedećeg mjeseca jer nove pripreme Pamić namjerava započeti 11/12. lipnja, a trajat će sedam tjedana.

- Odavno sam počeo razmišljati o novoj sezoni, ali naše ambicije i slaganje momčadi ovisit će o razgovoru s predsjednikom Ščeglovom koji će odlučiti o ambicijama, odnosno, hoćemo li loviti rezultat ili dodatno pomladiti momčad i graditi je za budućnost. Nekih kontakata već imamo, no, ne bih o imenima, a koliko ćemo se pojačati pokazat će vrijeme. Najsretniji bih bio kada bi klub doveo igrača poput Srđana Andrića, s takvim igračem sigurno bismo napali visok plasman i Europu - razmišlja Pamić, svjestan da o Ščeglovom posezanju u kasu ovisi ljetni prijelazni rok.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 02:33