Neja Markičević / Cropix
PRODAJA PRIJE SVEGA

Odabrali krivog: Dinamo želi prodati Chaga i Calella, zbog toga Ademi mora na Kajzericu

'O tome stvarno nemam pojma. Premda sam pročitao. Ali ako se tako odluči, idem u Lokomotivu. Zašto ne, i to je Prva liga, bitno je da igram. Bit će onako kako kažu šefovi'
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 14. siječanj 2011. 10:09

Jedna Halilhodžićeva napomena nije baš “sjela” članovima bivšeg Dinamova stožera (Vlak, Ćuk, Mlinarić). Naime, Vaha je u intervjuu SN ustvrdio da je dignuo i afirmirao Vrsaljka. A prethodnici se s tim ne slažu, vele da su ga afirmirali oni. Istina je zapravo da je za Šimin procvat u prvom sastavu najzaslužniji prošlosezonski trener Jurčić, koji ga je povukao iz Lokomotive i tijekom proljeća forsirao u plavom. Ljeti je pak, do Vahidova dolaska, Vrsaljko katkad bio pričuva Ettu. Ne zato što mu se nije vjerovalo, već zato što se Ettu omogućavala prilika za igranje i isticanje zbog transfera na ino-tržište.

Ponavlja li se danas isto s Ademijem? U nastavku natjecanja Modri će službeno igrati najviše 16 puta, 12 u prvenstvu, četiri u Kupu. I zaista im ne treba tridesetak prvotimaca. Nije tajna da bi rado prodali Ademijeve partnere na zadnjem veznom Chagu i Calella (inozemstvu je najatraktivniji Badelj), za istu ulogu natječe se i novak Brezovec. Naravno da ih je previše. No je li fer od Dinama seljakati Ademija, asa budućnosti koja je već počela, pod motom da bi kod Lokosa “imao punu minutažu, stoga i kontinuitet”? Zanimljiva je Arijanova reakcija:

- O tome stvarno nemam pojma. Premda sam pročitao.

Komentar?

- Ako se tako odluči, idem u Lokomotivu. Zašto ne, i to je Prva liga, bitno je da igram. Bit će onako kako kažu šefovi.

I takvim stavom AA dokazuje koliko je korektan, pošten, karakteran!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 20:22