Srdan Vrancic / CROPIX
MAMIĆEVE METODE

Novinar vrijeđao Zdravka Mamića, Kruno Jurčić šokiran napustio press konferenciju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2013. 21:35

Krunoslav Jurčić je nakon utakmice u Puli bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Zvučat će možda čudno, ali ja sam zadovoljan. Rijetko se Dinamo s ovoliko autoriteta postavio na nekom gostovanju. 'Trajali' smo koliko smo mogli jer neki igrači nisu trenirali ovaj tjedan zbog ozljeda, a onda smo još dobili i crveni karton što nam je dodatno otežalo situaciju – zaključio je Jurčić.

- Htjeli smo jako ovu pobjedu jer smo je htjeli pokloniti našem šefu koji je danas proživljavao teške trenutke – rekao je nakon čega je Nenad Marijanović, vlasnik portala Regional Express, izvrijeđao Zdravka Mamića, a Jurčić se ustao i napustio konferenciju.

Šime Vrsaljko:

- Bili smo bolji tijekom utakmice dok nismo dobili crveni karton, ali nismo postigli pogodak. Isključenje je vjerojatno zasluženo i stoga je neodlučeni ishod na kraju realan, ali trebali smo prije riješiti susret i poentirati dok smo bili ravnopravni.

Mislav Anđelković:

- U nastavku utakmice igrali smo mnogo bolje, a kad je protivnik dobio crveni karton oslobodili smo se na terenu. Dinamo u nastavku utakmice nije bio uopće opasan po naša vrata i dosta smo dobro kontrolirali igru. Remi bez pogodaka za nas je odličan rezultat, pogotovo nakon uspjeha na Poljudu.

Ivan Kelava:

- Poremetilo nas je isključenje Brozovića, ali naša obrana odradila je dobar posao i ostavili smo Puljane bez šanse. Činjenica da smo odigrali još jednu nulu, ali treba to gledati s pozitivne strane jer ponovno nismo primili pogodak, a golovi će već doći, samo trebamo nastaviti raditi kao i do sada.

Fausto Budicin:

- Na kraju možemo slaviti iako se u prvih pola sata nismo najbolje snašli pod pritiskom Dinama. Ipak, prezadovoljni smo bodom, možda smo mogli više, ali ovako je više nego dobro za naša nastojanja da izborimo ostanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 12:17