Željko Hajdinjak / Cropix
RAVNO DO DNA

Novi problemi nogometaša Varaždina: Zbog starih dugova isključen im je plin!

Piše: Nenad KovačićObjavljeno: 20. prosinac 2011. 14:41

Dugi niz godina ogled Stari - Mladi, odnosno ekshibicijska utakmica između bivših i aktualnih nogometaša kluba kojom se obilježava kraj kalendarske godine, održava se dan uoči Badnjaka, dakle 23. prosinca. Iako je ova godina ponudila dodatnu pogodnost, da taj dan pada baš u petak kao posljednji radni dan, u varaždinskom su prvoligašu odlučili završno druženje svih generacija kluba pomaknuti na četvrtak, 22. prosinca.

No, to je manji problem od hladnoće koja ovih dana vlada u klupskim prostorijama. Zbog starih dugova isključen je plin pa su uz poznate aktualne meteorološke prilike uvjeti za normalan rad nemogući. Ostaje međutim i pitanje rješavanja problema s grijanjem s obzirom na nedavnu odluku kluba da se stadion, koji je u gradskom vlasništvu, vrati na upravljanje Gradu Varaždinu. Klub bi se time riješio velikog dijela dosadašnjih troškova, ali treba biti svjestan i činjenice da postoji opasnost gubitka brojnih benificija.

Medalja naime ima dvije strane, a druga jasno otkriva pitanje zašto NK Varaždin, koji u svojem ustroju uprave čak i ima direktora stadiona, od tog istog stadiona godinama nije zaradio niti za održavanje. A mogućnosti je itekako bilo, od marketinških aktivnosti, preko najma (brojnih) ureda, do organizacije događanja...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 20:32