Branimir Boban / Cropix
VAHA U SVOM STILU

'Ništa od večere s Hajdukom! Zašto? S jedne strane Palestina, s druge Izrael'

'Htio sam upravi predložiti da u Beleku organizira večeru s predstavnicima Hajduka, ali sam odmah odustao. Zašto? Zato što mi se čini da su na to dva nepomirljiva karaktera'
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 01. veljača 2011. 22:47

U utorak se Vahid Halilhodžić , onako s nogu, u prolazu, originalno izjasnio o nekoliko tema.

O Hajduku:

- Htio sam upravi predložiti da u Beleku organizira večeru s predstavnicima Hajduka, ali sam odmah odustao. Zašto? Zato što mi se čini da su na sceni dvije nepomirljive suprotnosti. S jedne strani Palestina, s druge Izrael!

O seminaru:

- Zvali su iz HNS-a i zamoli da predajem na seminaru turskim trenerima. Jedva sam pristao. Nemam, čovječe, vremena, zar moram pisati i natuknice za razradu predavanje, kao da nemam dosta posla sa svojim igračima! A nitko ništa neće platiti... Vjerojatno ću Turcima govoriti na francuskom, ide mi bolje od ovog našeg. Od turskog pak znam samo jednu riječ: yok! Inače, moj rad je s naslovom 'Napadačka igra u formaciji 4-3-3 s naglaskom na Barcelonu’.

O reprezentativcima:

- Šime Vrsaljko i Milan Badelj trebali bi u Zagrebu, na prozivci hrvatskih reprezentativaca, biti u nedjelju 6. veljače. Zar baš moraju? Volio bih da protiv Sigme Olomouc odigraju barem poluvrijeme. Kad je prvi trening u Rovinju, u ponedjeljak popodne? E, onda će odavde krenuti u ponedjeljak ujutro!

O suparnicima:

- Malo je utakmica u nastavku sezone, premalo da bismo se spremili za europsko ljeto: tek 12 u prvenstvu, četiri u Hrvatskom kupu. Imat ćemo vremena i za prijateljske susrete, no neće imati oni s kojima bismo se rado ogledali. Što će nam revija s bečkim Rapidom, nije on mjerilo, trebali bismo igrati s Liverpoolom i Interom iz Milana pa ako bismo i primili tri komada barem bismo saznali koliko možemo!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 04:40